YAAY er møbler designet og bygget til dit hjem
YAAY, vi glæder os til at høre fra dig!
YAAY er glæden ved et hjem der fungerer

Handelsbetingelser

YAAY Furniture ApS (herefter benævnt YAAY)

Bredegårds Alle 53
2650 Hvidovre
CVR-nr. 43178237
hej@yaay.dk
Tlf: 7199 4147

Kontakt

YAAY kan kontaktes på hej@yaay.dk

Om YAAY

YAAY er en designvirksomhed, der tilbyder designrådgivning og specialdesignede møbelløsninger. Vores designs tager udgangspunkt i møbler fra IKEA.
YAAY tilbyder forskellige services og produkter, herunder opmåling enten digitalt eller fysisk hjemme hos kunden, generel indretnings- og designrådgivning, møbeldesigns, indkøbslister til IKEA samt byggeinstrukser, som tømrere kan bygge YAAYs designs efter.

YAAY har en række samarbejdspartnere (tømrere), der kan montere YAAYs møbeldesigns for dig. Du skal selv kontakte dem og indhente tilbud. Se www.yaay.dk for priseksempler.
Samarbejdspartnerne dækker Sjælland, Odense, Aarhus, Midtjylland (nær Esbjerg) samt Sydfyn.
Du er også velkommen til selv at finde en tømrer, der kan montere efter vores byggeinstruks.

Du kan også bygge selv via gør-det-selv-byggevejledninger, der kan købes og downloades på www.yaay.dk.
Hvis du har brug for hjælp hertil kan du tilkøbe designhjælp eller booke en rådgivende samtale på www.yaay.dk.

Om YAAYs samarbejdspartnere

YAAY samarbejder med udvalgte tømrere på Sjælland, Aarhus, Odense, Midtjylland (nær Esbjerg) samt Sydfyn.
Samarbejdspartnerne er danske tømrere.

YAAY har indgået kontrakt med samarbejdspartnerne som betyder, at de:

- Er trænede i at bygge YAAYs møbler.
- Skal give tilbud til kunden inden for 7 hverdage i overensstemmelse med de priseksempler, der findes på www.yaay.dk.
- Skal bygge i 100 % overenstemmelse med den af YAAY leverede byggeinstruks.
- Har lovpligtige produktansvarforsikringer, der forsikrer kunden i tilfælde af fejl og mangler ved monteringen.

Samarbejdspartnerne er selvstændige tømrervirksomheder og er ikke ansat af YAAY. Det er kundens eget ansvar at indgå aftale med samarbejdspartnerne. YAAY kan ikke holdes ansvarlig for forhold mellem kunden og samarbejdspartneren.

Bestilling

Besøg samt digital rådgivning kan bestilles og betales via www.yaay.dk.

For bestilling af andre ydelser, bedes du sende en mail til hej@yaay.dk, hvorefter du modtager et tilbud fra YAAY på mail.
Aftalen er indgået, når YAAY har afgivet ordrebekræftelse.

YAAY kan ikke afgive tilbud for montering på vegne af samarbejdspartnerne, men YAAY kan formidle kontakt, så du selv kan indhente tilbud for montering. Samarbejdspartnerne har forpligtet sig til at afgive tilbud i overensstemmelse med de priseksempler der ligger på www.yaay.dk.

Priser

Alle priser er angivet i danske kroner og er inklusive moms og afgifter. Der tages forbehold for trykfejl.

Betaling

Hvis du køber et hjemmebesøg, et online møde eller en byggevejledning, foretages købet via vores webshop og betalingen foregår med det samme og direkte i webshoppen. Du kan betale via Dankort, VISA Dankort, Mastercard eller MobilePay.

Når du køber en af YAAYs ydelser; fx et personligt møbeldesign, en byggeinstruks eller lignende, sker betalingen til YAAY ved aftalens indgåelse via bankoverførsel. Du vil modtage en faktura på mail med alle oplysninger.
Tidligst fem dage og senest 10 dage efter din modtagelse af ordrebekræftelsen forfalder den samlede pris til betaling.

Hvis du har bestilt montering hos en af YAAYs samarbejdspartnere, sker afregningen for monteringen direkte mellem dig og tømreren.

Ved aflysning eller sygdom (hjemmebesøg og online møder)

Hvis du ønsker at rykke en aftale, der allerede er booket i kalenderen, uanset om det er et fysisk eller et online møde, kan du gøre det ind til 24 timer før mødet er planlagt til at skulle starte.

Hvis du ønsker at aflyse helt og samtidig få din betaling refunderet, skal det ske seneste 24 timer før aftalen for online møder og senest 48 timer før aftalen for fysiske møder. Ved senere aflysning, refunderes betalingen ikke.

Aflysning og udskydelse af aftaler sker på mail til hej@yaay.dk.

Ved sygdom kan YAAY være nødsaget til at rykke både online og fysiske møder. I så fald gives der besked senest samme morgen for aftalen kl. 8.00. Du vil blive kontaktet per telefon. Hvis du ikke har opgivet dit telefonnummer ved bestilling, får du besked per mail.

Inden montering

Da der er tale om specialfremstillede møbeldesigns, tilpasses møblerne til det sted hvor de monteres. Derfor kan det have betydning, hvis der ikke er målt korrekt op inden monteringen. Hvis kunden selv har målt op, er kunden ansvarlig for, at opmålingen er foretaget korrekt. Er det ikke tilfældet, afholder kunden selv eventuelle ekstra omkostninger forbundet hermed. Hvis YAAY har målt op, bærer YAAY al ansvar og dækker eventuelle ekstra omkostninger.

Kunden skal selv købe de IKEA-møbler, som indgår i det af YAAY specialdesignede møbel. Du modtager en indkøbsliste fra YAAY, så du ikke er i tvivl om, hvad du skal købe fra IKEA. YAAY er ikke ansvarlig for udsolgte eller forsinkede varer hos IKEA.
Hvis du ved en fejl kommer til at indkøbe noget forkert fra IKEA, bærer du selv ansvaret for at indkøbe det korrekte hurtigst muligt. Du bærer også selv den meromkostning, det måtte indebærer.
Hvis YAAY laver fejl på indkøbslisten, er det YAAYs ansvar at rette op på fejlen hurtigst muligt uden ekstra omkostning for kunden.

Hvis du vælger at benytte dig af YAAYs samarbejdspartnere til montering, er det dit ansvar, at stedet hvor møblet/møblerne skal monteres er klargjort, dvs. stedet er ryddet og rengjort og at IKEA-møblerne er placeret tæt på og i samme rum, når tømreren ankommer. Er monteringsstedet ikke klargjort, er tømreren berettiget til en tillægsbetaling for forsinkelsen.

Byggevejledninger via webshop

Hvis du køber en byggevejledning YAAYs webshop, modtager du efter endt betaling et link, hvorfra du kan downloade byggevejledningen som en pdf-fil.
YAAY er ikke ansvarlig for eventuelle fejl og skader ved monteringen af møblet, når du selv bygger.

Fortrydelsesret

Når du køber et design hos YAAY og/eller tilvælger møbelmontering hos en af YAAYs samarbejdspartnere, er der i alle tilfælde tale om produkter og ydelser, der er specialfremstillet efter ordre. Derfor er der ingen fortrydelsesret efter forbrugeraftaleloven, og du accepterer dette ved aftaleindgåelsen. YAAY vil dog gerne tilbyde en aftalebaseret fortrydelsesret. Når YAAY har modtaget din bestilling, og sendt dig en ordrebekræftelse, går produktionen af dit møbel ikke i gang med det samme. Fortryder du dit køb, har du 5 hverdage fra datoen for ordrebekræftelsen til at kontakte YAAY og fortryde købet.

Der er 14 dages fortrydelsesret for digitale og fysiske produkter købt via YAAYs webshop - dog frafalder fortrydelsesretten, når et digitalt produkt er downloadet. Perioden for fortrydelsesrette træder i kraft på dagen for købet.
Hvis du ønsker at sende en fysisk vare retur, afholder du selv udgifterne til returfragten. Du kan kontakte os, for at købe et returlabel.
Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du inden de 14 dage er gået, sende os en mail til hej@yaay.dk.

Reklamation

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten gælder fejl og mangler på produkter og gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert brug af produktet. Såfremt der er fejl eller mangler ved de af YAAY leverede ydelser, har du pligt til inden for rimelig tid at give YAAY besked herom. YAAY påtager sig ikke et ansvar udover det beskrevne i købeloven.

Krav vedrørende de hos IKEA indkøbte møbler kan ikke rettes i mod YAAY.
Krav vedrørende monteringen af møblerne, kan ikke rettes i mod YAAY.

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, kan vi kontaktes på mail hej@yaay.dk.

Klagemuligheder

Du kan klage over en vare eller tjenesteydelse direkte til YAAY via mail hej@yaay.dk. Skulle der opstå grund til at gå videre med en klage, kan du klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform som du finder her. Husk at oplyse vores e-mailadresse hej@yaay.dk.

Rettigheder

Alle rettigheder forbeholdes.

Møbeldesigns, herunder skitser og 3D-tegninger, byggevejledninger og lignende er kun til privat brug og må ikke kopieres, videresælges, omfordeles eller på anden måde distribueres. Alle rettigheder til digitale produkter tilhører YAAY.

Lov og værneting

Ved enhver uoverensstemmelse skal parterne forsøge at afklare disse i mindelighed. Hvis dette ikke er muligt, afgøres sagen under anvendelse af dansk ret med Københavns Byret som værneting.