YAAY er møbler designet og bygget til dit hjem
YAAY, vi glæder os til at høre fra dig!
YAAY er glæden ved et hjem der fungerer

Koncept

'IKEA hack' betyder, at vi tager udgangspunkt i et IKEA-møbel, som vi ændrer ved at bygge til eller bygge om.

Hos YAAY kan du få specialtilpassede møbler som IKEA-hacks på to måder; du kan bygge dem selv - eller du kan få dem bygget af os. Uanset hvad du ønsker, hjælper vi gerne.

Hvis du vil bygge selv, kan du downloade en byggevejleding via vores webshop (kommer snart). 
Hvis du har brug for hjælp til at måle op eller designe dit gør-det-selv-projekt, hjælper vi dig gerne. Bare send os en mail til hej@yaay.dk. 

Hvis du ikke vil bygge selv, kan du få møblet monteret af vores samarbejdspartnere. 
Du kan måle op selv og sende os dine mål i en mail, som vi designer ud fra eller du kan booke et møde med vores designer, der måler op, rådgiver i farve- og materialevalg og skitserer et møbeldesign til dig ud fra dine behov og din boligs stil. 

Hvis du ønsker et møblet bygget, skal du købe en designpakke. Heri får du et rentegnet design, en indkøbsliste til IKEA og en byggeinstruks, der beskriver præcist, hvordan møblet skal bygges for at opnå det aftalte design. Denne byggeinstruks kan vores samarbejdspartnere bygge efter. 

Du kan finde priser for montering under 'Priser'. 

Vi holder selv til i København, og tilbyder derfor kun hjemmebesøg i en radius af 45 km fra København.

Men vi hjælper dig gerne med online møder og designpakker, uanset hvor i landet du bor. 

Vores samarbejdspartnere dækker hele Sjælland, Aarhus, Odense, Sydfyn og Midtjylland (mellem Esbjerg og Aarhus). 

Hvis du ønsker at få bygget vores møbler andre steder i landet, kan du stadig købe en designpakke. Designpakken inkluderer en byggeinstruks, der beskriver præcist hvordan møblet skal bygges for at opnå det aftalte design. Denne byggeinstruks kan enhver tømrer/snedker bygge efter, og du kan derfor finde en tømrer/snedker på egen hånd og give ham/hende byggeinstruksen.

Desværre ikke på nuværende tidspunkt. 

Produkt

Vores designpakker kan du altid få inden for tre måneder. 

Leveringstiden for montering af møbler afhænger af den konkrete samarbejdspartner i dit område.

Kontakt os for nærmere info.

Ja. Vi elsker IKEA-hacks!

Nej, ikke radiatorskjulere alene.

Vi kan dog godt lave møbler med integrerede radiatorskjulere, hvis du for eksempel ønsker at placere en bænk eller et skab i forbindelse med en radiator. 

Som udgangspunkt bruger vi IKEAs METOD-skabe. Det gør vi, fordi det er de af IKEAs skabe, der er bedst kvalitet. De kommer i mange forskellige størrelser og kan derfor bruges til rigtig mange forskellige løsninger.

I nogle situationer hacker vi også PAX og Havsta.

Vi tager individuelt stilling ved hvert projekt til, hvilket IKEA-møbel, der egner sig bedst til at imødekomme dine ønsker til udtryk og funktion. 

Ja, sagtens! Du kan få både skuffer, trådkurve, hylder og bøjlestænger til IKEAs køkkenskabe. Og så er de tilmed meget bedre kvalitet end IKEAs garderobeskabe, så du vil have glæde af dem i meget længere tid.

Vi gør os meget umage for at samarbejde med dygtige, behagelige og pålidelige håndværkere.

De håndværkere, som vi samarbejder med og anbefaler til monteringsopgaver, er uddannet enten tømrer eller snedker i Danmark og er nøje udvalgt af os, så du helt trygt kan overlade dit hjem til os. De er også oplært særligt i at bygge YAAYs møbler.

Når du vælger at få bygget et møbel af de håndværkere, som vi anbefaler stiller vi altid garanti for resultatet. Vi er også forsikret sammen, selvom vi og tømrerne ikke er i ansættelsesforhold i samme virksomhed.

Når du er i dialog med vores designer, bliver du rådgivet i, hvordan du måler op. Det er ikke svært.

Hvis du bor i Københavnsområdet kan du også vælge, at vi kommer hjem til dig til et rådgivende møde, hvor vi samtidig kan måle op. Du kan booke et møde her: https://www.yaay.dk/products/hjemmebesog

Ja, det gør vi meget gerne. Du kan booke et besøg her: https://www.yaay.dk/products/hjemmebesog

Ja, det vil vi elske at hjælpe dig med.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker hjælp eller sparring til noget, du ikke selv kan se løsningen på. Hvis det giver mening, kommer vi også gerne hjem til dig og gennemgår dine muligheder.

Se mere under ‘Ydelser’. 

Pris

Under ‘Priser’ kan du se priser på både rådgivning, design og montering.

Det er gratis at få et uforpligtende tilbud, men hvis vi skal designe en konkret løsning til dig, så skal du købe en designpakke. Du finder priser på designpakker under 'Priser - Design og rådgivning'. Bemærk, at der gives 20% rabat på designpakker, hvis du forinden har booket enten et fysisk eller et online møde til opmåling og design.

Møder, både fysiske og online, bestilles og betales via www.yaay.dk. Betalingen sker ved bestilling.

Hvis du bestiller en designpakke gives fem dages fortrydelsesret efter modtagelse af ordrebekræftelse. Herefter betales. 

Hvis du får et møbel monteret af en af vores samarbejdspartnere, betales direkte til dem efter den aftale, du indgår med dem.

Se mere i vores 'Handelsbetingelser'.

Prisen på IKEA-elementerne varierer alt efter hvilke låger du ønsker og hvilken indmad du vælger. Derfor er det ikke ikke muligt at lave en generel pris for den del. 

Vi gør hvad vi kan for at kunne tilbyde dig skræddersyede møbler til en lav pris. Det gør vi blandt andet ved ikke at have et lager, som vi skal betale til. Derfor har vi ikke mulighed for at opbevare IKEA-skabe, så de bestilles fra gang til gang og leveres direkte hjem til dig, når du har bestilt.

Til gengæld modtager du en indkøbsliste fra os, som er nem og overskuelig at handle ind efter. Alle IKEAs møbler kan købes online og med levering hjem til dig.

Rettigheder

Hvis der er fejl på en af IKEA-delene, for eksempel på et hængsel eller en skuffe, så skal du kontakte IKEA, så du kan få delen byttet. Der er 25 års garanti på deres Metod-serie og 10 års garanti på Pax.

Hvis der er fejl på det øvrige møbel, så kontakter du os i YAAY - så finder vi en løsning. Det vigtigste for os er at have glade kunder med flotte møbler. 

Hvis du måler forkert, er det desværre dit eget ansvar.

Heldigvis er det sjældent så galt, at vi ikke kan arbejde os uden om fejlen.

Du kan læse mere i vores 'Handelsbetingelser'.

Dit møbel designes i tæt dialog mellem dig og vores designer. Vi bliver ved med at justere løsningen indtil du er tilfreds.

Hvis vi mod forventning ikke kan komme frem til en løsning, du kan lide, kan vi afbryde bestillingen, men du skal fortsat betale for designet. Se mere i vores 'Handelsbetingelser'.