YAAY er møbler designet og bygget til dit hjem
YAAY, vi glæder os til at høre fra dig!
YAAY er glæden ved et hjem der fungerer

Koncept

'IKEA hack' betyder, at vi tager udgangspunkt i et IKEA-møbel, som vi ændrer ved at bygge til eller bygge om.

Når du ønsker et tilbud fra os, skal du kontakte os (se under 'Kontakt') med en beskrivelse af, hvilket møbel du ønsker.

Herefter sender vi dig et tilbud.

Hvis du takker ja til det, vil enten du eller vi måle op, hvorefter vi designer dit møbel til dig.

Når du er tilfreds med designet, aftaler vi en dato for, hvornår en af vores håndværkere skal bygge møblet hos dig.

Du får herefter en indkøbsliste til Ikea fra os over alt du skal bruge. Det skal du selv købe. Det hele kan bestilles online.

Vi spartler, sliber og fuger møblet, men maler det ikke. Hvis du ønsker at male møblet selv, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan se mere under 'Vejledninger'.

Vil være det billigere alternativ til klassiske snedkerier. Det gør vi ved, at vi hverken har værksted, lager eller fysiske butikker, som vi har udgifter til. De håndværkere som vi samarbejder med er kørende og bygger hjemme hos dig.

Derudover bygger vi alle vores møbler med indmad af IKEAs kabinetter. På grund af IKEAs store produktionsvolumen, kan de producere kvalitetskabinetter til markedets laveste pris.

Vi bruger IKEAs kabinetter i det omfang det giver mening for dine ønsker til dit møbel. På den måde, holder vi vores udgifter så lave som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Vi hjælper gerne med gør-det-selv-løsninger og designs uanset hvor i landet du bor.

Vi holder selv til i København og har derfor kun mulighed for at tilbyde hjemmebesøg med opmåling i Københavnsområdet.

Vi har montører på hele Sjælland og i Århus/Midtjylland.

Hvis du ønsker at få bygget vores møbler andre steder i landet, hjælper vi meget gerne med rådgivning og design, hvis du selv kan finde en lokal håndværker. Vi tager også gerne en snak med håndværkeren og klæder hende eller ham på til opgaven.

Desværre ikke på nuværende tidspunkt. 

Produkt

Vores leveringstid afhænger af, om du vil bygge selv eller om møblet skal bygges for dig.

Kontakt os for nærmere info.

Ja. Vi elsker IKEA-hacks!

Nej, ikke radiatorskjulere alene.

Vi kan dog godt lave møbler med integrerede radiatorskjulere, hvis man for eksempel ønsker at placere en bænk eller et skab i forbindelse med en radiator. 

Som udgangspunkt bruger vi Ikeas METOD-skabe. Det gør vi, fordi det er de af IKEAs skabe, der er bedst kvalitet. De kommer i mange forskellige størrelser og kan derfor bruges til rigtig mange forskellige løsninger.

I nogle situationer hacker vi også PAX.

Vi tager individuelt stilling ved hvert projekt til, hvilket IKEA-møbel, der egner sig bedst til at imødekomme dine ønsker til udtryk og funktion. 

Ja, sagtens! Du kan få både skuffer, trådkurve, hylder og bøjlestænger til IKEAs køkkenskabe. Og så er de tilmed meget bedre kvalitet end Ikeas garderobeskabe, så du vil have glæde af dem i meget længere tid.

Vi gør os meget umage for at samarbejde med dygtige, behagelige og pålidelige håndværkere.

Alle de håndværkere, som vi anbefaler er uddannet enten tømrer eller snedker og er nøje udvalgt af os, så du helt trygt kan overlade dit hjem til os. De er også oplært særligt i at bygge YAAYs møbler.

Når du vælger at få bygget et møbel af de håndværkere, som vi anbefaler stiller vi altid garanti for resultatet.

Når du er i dialog med vores designer, bliver du rådgivet i, hvordan du måler op. Det er ikke svært.

Hvis du bor i Københavnsområdet kan du også vælge, at vi kommer hjem til dig til et rådgivende møde, hvor vi samtidig kan måle op. 

Ja, det gør vi meget gerne - desværre kun i København og omegn.

Se mere under ‘Ydelser’.  

Ja, det vil vi elske at hjælpe dig med.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker hjælp eller sparring til noget, du ikke selv kan se løsningen på. Hvis det giver mening, kommer vi også gerne hjem til dig og gennemgår dine muligheder.

Se mere under ‘Ydelser’. 

Pris

Under ‘Priseksempler’ kan du se priserne på de møbler, vi får flest bestillinger på.

Ønsker du tilbud på en opgave, er du meget velkommen til at sende os en mail til hej@yaay.dk

Det er gratis at få et uforpligtende tilbud, men hvis vi skal designe en konkret løsning til dig, så koster det penge, ja. Se mere under ‘Ydelser’.

Vi bruger meget tid på at sætte os ind i din konkrete situation og designe et møbel netop til dig.  

Ved monteringsopgaver betales 50% af møblets værdi ved bestilling. De sidste 50% betales, når møblet er bygget færdigt.

Ved design-, gør-det-selv- og opmålingsopgaver betales, når produktet er leveret.

Se mere i vores 'Handelsbetingelser'.

Prisen på IKEA-elementerne varierer alt efter hvilke låger du ønsker og hvilken indmad du vælger. Derfor er det ikke ikke muligt at lave en generel pris for den del. 

Vi gør hvad vi kan for at kunne tilbyde dig skræddersyede møbler til en lav pris. Det gør vi blandt andet ved ikke at have et lager, som vi skal betale til. Derfor har vi ikke mulighed for at opbevare IKEA-skabe, så de bestilles fra gang til gang og leveres direkte hjem til dig, når du har bestilt.

Rettigheder

Hvis der er fejl på en af IKEA-delene, for eksempel på et hængsel eller en skuffe, så skal du kontakte IKEA, så du kan få delen byttet. Der er 25 års garanti på deres METOD-serie.

Hvis der er fejl på det øvrige møbel, så kontakter du os i YAAY - så finder vi en løsning. Det vigtigste for os er at have glade kunder med flotte møbler. 

Hvis du måler forkert, er det desværre dit eget ansvar.

Heldigvis er det sjældent så galt, at vi ikke kan arbejde os uden om fejlen.

Du kan læse mere i vores 'Handelsbetingelser'.

Dit møbel designes i tæt dialog mellem dig og vores designer. Vi bliver ved med at justere løsningen indtil du er tilfreds.

Hvis vi mod forventning ikke kan komme frem til en løsning, du kan lide, kan vi afbryde bestillingen, men du skal fortsat betale for designet. Se mere i vores 'Handelsbetingelser'.