YAAY er møbler designet og bygget til dit hjem
YAAY, vi glæder os til at høre fra dig!
YAAY er glæden ved et hjem der fungerer

Ydelser

Opmåling og rådgivning hjemme hos dig
Hjemmebesøg i Københavnsområdet af en times varighed, hvor en af YAAYs designkonsulenter måler op og rådgiver dig i dine muligheder.
Vi skitserer møblerne sammen hjemme hos dig og du vil efterfølgende modtage det endelige designforslag sammen med et tilbud. Vi rådgiver også i farve- og materialevalg på besøget: 1950 kr.

Online rådgivning
Bor du uden for Københavnsområdet, kan vi rådgive dig over Zoom. Du får et møde af 1 times varighed med en af YAAYs designkonsulenter.
På mødet vejleder vi dig i, hvordan du måler op. Vi skitserer møblerne sammen på mødet og du vil efterfølgende modtage det endelige designforslag sammen med et tilbud. Vi rådgiver også i farve- og materialevalg på mødet: 1500 kr.

Gør-det-selv
Design af møbel skitseret i målfast 3D-tegning med tilhørende indkøbsliste til både IKEA og byggemarkedet samt en personlig byggevejledning lavet særligt til dit projekt: Priser fra 3.500 kr.
Skriv til hej@yaay.dk for tilbud.

Montering
Du kan få dine møbler bygget af en af vores anbefalede håndværkere. Se Priseksempler for priser eller kontakt os på hej@yaay.dk for tilbud.

Vi kontaktede YAAY, da vi stod overfor købet af en en gammel herskabslejlighed, uden skabe eller opbevaringsplads. Vi havde brug for kreativ ekspertise til at se mulighederne i rummene, der stod som blankt canvas.
Med hjælp til både design og udførelse af håndværk, har vi fået kreeret de smukkeste og helt unikke møbler, tro mod stilen i resten af boligen. Kæmpe anbefaling af YAAY.

Sidse Kinnerup